Om leerlingen een goede gelegenheid te geven voor het inhalen van eventuele leer- en ontwikkelachterstanden, worden twee financiële regelingen verlengd.
In het kader van het Nationaal Programma Onderwijs besloot OCW allereerst om de regeling inhaal- en ondersteuningsprogramma te verlengen tot eind dit jaar. Van 15 april 2021 tot en met 2 mei 2021 kan hiervoor (opnieuw) subsidie worden aangevraagd. Als er na 2 mei nog geld over is, komt er een tweede aanvraagtijdvak, van 1 tot en met 13 juni 2021.
De subsidieregeling Extra hulp voor de klas wordt ook verlengd. Deze regeling is bedoeld om de continuïteit van het onderwijs te bevorderen en de gevolgen van de coronamaatregelen op te vangen door middel van inzet van (extra) personeel. Hiermee komt er nogmaals 210 miljoen beschikbaar voor het po, vo en mbo. Deze sectoren kunnen subsidie aanvragen van 1 mei 2021 tot en met 1 juni 2021. U vindt hier meer informatie over aanvragen voor de regeling Extra hulp voor de klas.

Aanmelden Nieuwsbrief

 
Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan gratis in voor onze Nieuwsbrief en ontvang nieuws en wetenswaardigheden rondom de onderwijs financiën!

You have Successfully Subscribed!