Er zijn nog een paar plaatsen voor de informatieve bijeenkomst Meldplicht datalekken en privacy in het onderwijs! Als er in een schoolgebouw een lekkage is, belt u de loodgieter. Maar wie moet u bellen als uw onderwijsinstelling data lekt? Ieder schoolbestuur is verplicht persoonsgegevens veilig te stellen en datalekken actief tegen te gaan. En sinds 1 januari 2016 is een onderwijsinstelling verplicht datalekken te melden. Doet u dit niet, dan kan de boete oplopen tot € 810.000!

Wilt u weten of uw onderwijsinstelling voldoet aan de nieuwe privacywetgeving? Kom dan naar de informatieve bijeenkomst:

Meldplicht datalekken en privacy in het onderwijs
Datum: 5 april 2016 van 15.00 – 17.00
Locatie: HORLINGS, Jozef Israelskade 46, Amsterdam
Sprekers: Jetse Sprey – Partner bij Versteeg Wigman en Sprey Advocaten en Robert Johan – IT-auditor bij Horlings Accountants

Onderwerpen:
• Wanneer is er sprake van een datalek?
• Wanneer moet ik een datalek melden aan de autoriteit persoonsgegevens?
• Wanneer dien ik het datalek te melden aan de leerling of ouders?
• Welke beveiligingsmaatregelen moet ik treffen?
• Waarmee moet ik rekening houden bij het leerlingenadministratiesysteem, het leerlingvolgsysteem en online diensten van uitgevers?

Na afloop van de bijeenkomst beschikt u over handige tools die u kunt toepassen binnen uw onderwijsinstelling. Zorg dat u aan de nieuwe regelgeving voldoet en schrijf u vandaag nog hier in!

Win kaarten voor Gare de Lyon
Onder de geïnteresseerden verloten we vijf toegangskaarten (voor twee personen) voor de voorstelling Gare de Lyon, op 20 april in het intieme Apollo First Theater in Amsterdam Zuid. Dit toneelstuk speelt zich af in het Parijs van 1942. Twee jonge geliefden nemen op Gare de Lyon afscheid van elkaar. Zij stapt op de trein naar Marseille om van daaruit per boot naar Marokko te reizen. Hij speelt een belangrijke rol in het verzet en voelt zich verplicht in Parijs te blijven. Aan het eind van de oorlog hopen ze elkaar op het zelfde station weer te ontmoeten. Maar het loopt anders. Pas dertig jaar later zien zij elkaar terug. Het weerzien is emotioneel en eindelijk wordt duidelijk waarom ze zo lang van elkaar gescheiden zijn gebleven. Hun hereniging krijgt een dramatische wending als ze samen een onvoorstelbare ontdekking doen. Gare de Lyon is een stuk over de kracht van de liefde en over de pijn van gemiste kansen. Bijna even veel pijn als het lekken van data kan doen! Voorafgaand aan de voorstelling wordt in de stijlvolle Library bar van hotel Apollo First een aperitief geserveerd, gevolgd door een uitgebreid walking dinner, verzorgd door Catering van Dam.

Wilt u in aanmerking komen voor kaartjes? Schrijf u dan vandaag nog in voor de bijeenkomst over datalekken!

Aanmelden Nieuwsbrief

 
Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan gratis in voor onze Nieuwsbrief en ontvang nieuws en wetenswaardigheden rondom de onderwijs financiën!

You have Successfully Subscribed!