Weet u al wat de wet- en regelgeving met betrekking tot de jaarrekeningcontrole per 2020 voor uw organisatie gaat betekenen? En hoe u het ziekteverzuim in uw onderwijsorganisatie kunt terugdringen? Deze twee onderwerpen staan centraal op een seminar van Horlings Nexia op dinsdagmiddag 14 januari 2020 in Amsterdam. Het seminar is bedoeld voor hoofden van de financiële afdeling/controllers en hoofden van HRM/personeelszaken.

U wordt op 14 januari vanaf 15.00 uur verwelkomd. Van 15.30 tot 16.30 uur verzorgt Horlings een sessie over de wet- en regelgeving met betrekking tot de jaarrekeningcontrole per 2020. We bespreken ook de vereisten voor het bestuursverslag en geven een update over de laatste ontwikkelingen rondom de verantwoording van verschillende posten in de jaarrekening. Daarnaast besteden we aandacht aan de kansen die de werkkostenregeling biedt om uw personeel extra te belonen binnen de fiscale vrije ruimte.

Na de pauze, vanaf 16.45 uur, verzorgt organisatie-adviesbureau My Mind Farm een sessie over het verbeteren van prestaties en het terugdringen van ziekteverzuim. Deze organisatie biedt trainingen waarbij mensen die werken in het onderwijs hun aandachtsvaardigheden, emotionele intelligentie en communicatievaardigheden verder kunnen ontwikkelen, onderhouden en uitbouwen. Capgemini beschreef in een recent verschenen rapport sterk positieve effecten van training in emotionele intelligentie, en noemde het de belangrijkste vaardigheid om te trainen in een tijd van opkomende automatisering en kunstmatige intelligentie.

Tijdens de pauze en borrel na afloop is er gelegenheid tot ontmoeting en netwerken. Kom ook naar dit informatieve seminar! U kunt zich hier opgeven. Het seminar vindt plaats in het pand van Horlings, Koningin Wilhelminaplein 30, 1062 KR Amsterdam. U kunt parkeren in de WFC parkeergarage. Uitrijkaarten zijn na afloop van het seminar beschikbaar. Wij zijn ook goed bereikbaar via metro- en treinstation Lelylaan.

Aanmelden Nieuwsbrief

 
Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan gratis in voor onze Nieuwsbrief en ontvang nieuws en wetenswaardigheden rondom de onderwijs financiën!

You have Successfully Subscribed!