Goede leraren zijn de sleutel naar goed onderwijs. Het is dan ook belangrijk dat zij kunnen blijven bouwen aan hun competenties. Dat geldt ook voor schoolleiders. Zowel de politiek als de sector voortgezet onderwijs hebben de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan kwaliteitsverbetering in het onderwijs.
Voor de professionalisering van onderwijspersoneel zijn verschillende geldpotjes beschikbaar. Daar kunnen onderwijsinstellingen, maar ook individuele docenten en onderwijsmedewerkers gebruik van maken. Om u hierbij te helpen, heeft Voion een actueel overzicht gemaakt van de mogelijkheden.

De website van Voion biedt een overzicht van de mogelijkheden. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen algemene financieringsmiddelen die aan scholen beschikbaar worden gesteld; en subsidies waar onderwijspersoneel individueel aanspraak op kan maken, zoals de Lerarenbeurs, de Promotiebeurs en enkele Europese subsidiemogelijkheden.

 

Aanmelden Nieuwsbrief

 
Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan gratis in voor onze Nieuwsbrief en ontvang nieuws en wetenswaardigheden rondom de onderwijs financiën!

You have Successfully Subscribed!