Naar aanleiding van de slotbijeenkomst van de Pilot Bestuursverslag is de concept Handreiking Bestuursverslag aangepast. Deze aangepaste versie is voorgelegd aan de Werkgroep Onderwijs van de Raad voor de Jaarverslaggeving. De werkgroep wil de handreiking zorgvuldig bestuderen. In de vergadering van eind november komt de handreiking aan de orde.

BRAVO Bestuursbokaal

Voor een onderwijsinstelling, gefinancierd met publieke middelen, is het belangrijk om verantwoording af te leggen naar de stakeholders. U maakt daarmee duidelijk wat uw ambities en plannen zijn, hoe u die probeert te realiseren en hoe u de daarvoor beschikbare middelen inzet. In het bestuursverslag geeft u aan wat u het afgelopen jaar heeft gedaan, wat u heeft bereikt en wat dit heeft gekost. BRAVO, de branchevereniging voor onderwijsbedrijfsvoering, reikt jaarlijks de BRAVO Bestuursbokaal uit voor het beste bestuursverslag van Nederland in het primair- en voortgezet onderwijs. Bent u echt tevreden over het bestuursverslag van uw onderwijsorganisatie over 2017? Stuur deze dan naar BRAVO en maak kans op de BRAVO Bestuursbokaal 2018.

U kunt uw bestuursverslag 2017 tot 15 oktober 2018 sturen naar info@bravo-onderwijs.nl. Alle inzendingen ontvangen korte feedback op hun bestuursverslag. De genomineerden ontvangen een uitgebreid juryrapport. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van PO-Raad, en VO-raad, VTOI en KPMG.

Aanmelden Nieuwsbrief

 
Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan gratis in voor onze Nieuwsbrief en ontvang nieuws en wetenswaardigheden rondom de onderwijs financiën!

You have Successfully Subscribed!